De laatste 2 jaar liep ik al rond met het idee om voor mij zelf te beginnen. Na jaren als leidinggevende in de thuiszorg en in de gastouderbemiddeling te hebben gewerkt, was dat een hele overstap. Om te kijken of dit iets voor mij was ben ik voorzichtig begonnen met party’s met parfum en sierraden. Dit beviel erg goed toen ik hoorde dat WillyS mode van plan was te stoppen, was dat een mooie aanleiding om daarover door te denken. Zo is het idee voor Catharina’s Choice+ geboren.

De mode branche neemt van ouds her nog steeds maat 36 als uitgangspunt en werkt vanuit deze maat. Terwijl van de vrouwen boven de 20 jaar 50% een maat 42 of meer heeft, bovendien groeit deze groep nog. Daardoor is bij de grotere maten de pasvorm vaak niet optimaal. Wij willen door ons te richten op de maten vanaf maat 42 deze doelgroep beter bedienen. Daarnaast is het zo, dat door het beeld wat in de mode wordt neergezet deze vrouwen zich ten onrechte ook nog vaak onzeker voelen over hun figuur, dit is niet nodig. Wij willen door eerlijk advies vanuit vertrouwen mensen ook helpen de juiste keuzes te laten maken. Gelukkig zien we dat ook andere partijen niet meer maat 36 als uitgangspunt nemen, zoals bijvoorbeeld Libelle die maat 40 als uitgangspunt neemt.

Voor Catharina’s Choice+ zijn we uitgegaan van de vertrouwde basis van merken die ook Willys al voerde als Chalou, Excelle en Xtwo. Daar hebben we wat meer kleur en wat betaalbaardere mode aan toe gevoegd. Voor de winter is het assortiment merken als Ophilia; mooie stoffen met aparte details die soepel valt en comfortabel draagt en Boris een Nederlands hip mode merk en voor de zomer merken als Frapp voor opvallende comfortabele vrouwelijke mode met een gezellige touch en Onelive klassieke stijl in weelderige vrolijke kleuren.

Catharina’s Choice+ komt in het winkelhart van Twello aan de Duistervoortseweg 9A en is daardoor zeer goed bereikbaar met zowel auto als fiets. Naast beperkt parkeren direkt voor de winkel is er voldoende gratis parkeerruimte in de parkeergarage Sikkeplein en daarnaast op het Barteldplein en aan de Oude Barteldweg.